STYLE LOUNGE

FullSizeRender-20IMG_9555IMG_9530IMG_9518IMG_9531FullSizeRender-21FullSizeRender-19

Da Oslo Runway gikk av staben i forrige uke var vi så heldig å få tilbringe tiden mellom visningene i 6etg på Steen og Strøm i deres Stylelounge. Varm kaffe, deilig mat og ikke minst en gjeng med fine mennesker. Veldig hyggelig å treffe alle de internasjonale som har tatt turen til Norge for Oslo Runway. Nå er det ikke bare vi som reiser til Danmark og Sverige under deres moteuker, men nå er det også fler og fler som tar turen til Norge. Stas! Det er så ufattelig gøy å se hvordan Oslo Runway gjør seg bemerket, og jeg er mektig imponert over hva This Is damene har klart å få til.

Jeg hadde for en gangs skyld klart å tenke fornuftig når det gjaldt fottøyet, og gikk for sneakers. Det angrer jeg ikke et sekund på.

1 kommentar

  1. Solveig

    Er det ikke rart hvordan man kan få helt dilla på noe? Jeg er sååå hekta på tshirten din 😮

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *