DEN MAGISKE TIMEN

Den magiske timen rett før solen går ned, er definitivt den vakreste timen i døgnet synes jeg. Minstemann i seng, og tid til å lese bok. Jeg ble helt oppslukt i Jo Nesbø sin «Tørst», og nå er jeg dypt inne i «De syv søstre». Begge to anbefales på det sterkeste!

1 kommentar

  1. Du har en helt magisk klänning från & Other Stories som jag är på jakt efter. Ser att den är slutsåld, men hoppas på ebay, tradera, finn etc. Ska bara ha den;-). Kan jag fråga vilken storlek du har i din? Första gången jag köper något från den butiken så vet inte helt hur plaggen sitter. Tack för hjälpen. Måste bara ge dig skryt för din utstrålning och allt fint du har på dig!!! Vill ha allt i din garderob:),

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *