ATHENE GENSEREN -ROSA SLØYFE

Jeg er som nevnt tidligere så heldig at jeg er med på å fronte Rosa sløyfe-aksjonen 2017 med mitt eget garn; Line Langmo Påfugl – et luftig og lekkert garn i luksusmohair. Dette er en sak jeg brenner ekstra sterkt for, så jeg håper jeg kan inspirere hele strikkefolket til å kaste seg på pinnene og strikke årets lekreste – og kanskje viktigste plagg – en Rosa sløyfe genser – eller fler.

Vi lanserer en hel kolleksjon ROSA SLØYFE-gensere pluss lekkert tilbehør og håper alle finner en favoritt. Du kan glede deg til et lekkert ROSA SLØYFE-samlemagasin.

Det er mange som spør om når oppskriftene til genserene som er strikket til Rosa Sløyfe aksjonen deles. Dale Garn legger ut en til to oppskrifter i uken så følg med HER.

Jeg kommer også til å legge ut oppskriftene her etterhvert.

//reklame for egen kolleksjon og eget garn i samarbeid med Dale Garn.

1 kommentar

  1. Desig og garn

    men den er ikke lykt på oppskrift og i bilde 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *