KK COVER

Ekstra spesielt, og litt ekstra stas og pryde coveret til KK denne utgaven.

Jeg brenner sterkt for Rosa Sløyfe kampanjen da jeg hadde en mormor som døde av brystkreft for fire år siden. Dette er en sykdom som berører veldig mange, og de fleste kjenner en som har eller har hatt brystkreft. I den siste utgaven av KK forteller jeg om mine tanker rundt dette.

I morgen tidlig (klokken 08.40) skal jeg på GodMorgen Norge og snakke mer om dette.

2 kommentarer

  1. Synes det er helt fantastisk at du har laget et møster til inntekt for rosasløyfe! Og jeg har bestemt meg for å strikke den! Dro Hordaland rundt de første dagene i oktober for å finne garnet men ingen hadde fått det inn så jef forelsket meg i en av dine andre gensere Hehe som jeg strikker nå. Men det blir rosa genser på både meg og jenten min!

    1. linelangmo

      Så utrolig hyggelig kommentar 🙂 Flere av butikkene er dessverre utsolgt for Rosa-sløyfe rosa, og de butikkene som forhåndsbestilte garn fikk førsteprioritet på leveranse. Det er stadig på vei mere garn fra Italia, så håper at de butikkene som har bestilt får 🙂 Men så hyggelig å høre at du strikker en av de andre 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *