HM x ERDEM

En sniktitt på HM x Erdem kolleksjonen forrige uke, og også muligheten til å pre-shoppe før kolleksjonen ble sluppet i butikk på torsdag den 2 november. Etter min mening er dette en av de fineste samarbeidskolleksjonene opp gjennom tidene. Det var nesten vanskelig å velge, og ikke minst å begrense seg. Jeg endte opp med en kjole, blomsterbootsene og en leopardkåpe. Tidløse og fine plagg.

I dag har jeg vært innom de flinke folkene på Eco Cult og fikset på fransene. Det trengtes både stuss og farge, og jeg bestemte meg for å gjøre motsatt av hva jeg pleier å gjøre. Istedenfor å bli mørkere nå når vinteren kommer ble det en helomvending. Wan la en superfin baylage, med mørkere bunn og lysere ut i tuppene. Fikk også fylt på med noen få great lengths teip for å gi littegrann mer fylde.

Elsker den nye korte sveisen!

1 kommentar

  1. Er denne kåpen trang i str? Hvilken tror du skulle passe meg som bruker vanligvis XS og s og er 165 cm ccup.smale skuldre….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *