ROLIG SØNDAG

Jeg elsker rolige søndager med familien. Gå tur, spise bolle på Fardahl, leke på lekeplassen og lage søndagsmiddagen sammen 4-åringen. Denne søndagen har vært hakket roligere enn de vanligvis er. Jeg har nemlig klart å pådra meg en hjernerystelse etter at jeg falt på badegulvet hjemme. Verdens største donaldkul har seget nedover, og nå ser jeg ut som om jeg har vært gjennom en runde i bokseringen. Det værste er ikke kul og blått øye, men at jeg går rundt og er konstant kvalm og svimmel. Strengt tatt skal jeg holde meg inne på et mørkt rom, men jeg måtte ut en tur og nyte høstværet.

Behagelig påkledning hører søndagene til, og denne fuskpelsen har jeg strengt tatt bodd i siden jeg kjøpte den. Elsker den! Den finnes også i svart, og den står på ønskelisten til jul.

//jakke; Close to my heart, lue; ByBenedichte, skjerf; Lala Berlin, sko; Timberland (gave)

1 kommentar

  1. Kristin Dyrseth

    Hei ! Bare elsker denne grå jakken, prøvd å finne den på nett men ikke klart det, noen tips ? Elsker stilen din

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *