DAILYSTORY

Endelig kan jeg fortelle hva vi har jobbet med den siste tiden. Nina og jeg fikk idéen til et online nettmagasin da vi begynte å jobbe sammen for en stund siden. Vi har virkelig kastet oss rundt og mye har skjedd på kort tid. Vi var så heldige å få med både Bertine, AG og Tone på laget. Som en av hovedaksjonærene i Dailystory.no satser jeg alt, og har virkelig troen på at dette skal bli et sinnsykt bra nettmagasin. Vi skal komme med inspirerende saker som omhandler reise, skjønnhet, livvstil, mote og ikke minst mat. Jeg skal endelig få mulighet til å dyrke matinteressen min. Jeg gleder meg veldig til det!

Jentene som er med på laget er Tone Damli Aaberge, Anne Grethe Starheim, Bertine Zetlitz, Eline Syrdalen, Julie Varner, Gunnhild Bjørnsti, Rikke Krefting, Nina Wang Gaarder og meg selv. Dette er så utrolig spennende! Lansering er rett rundt hjørnet, og jeg håper dere heier oss opp og frem.

Jeg er fortsatt en del av UI, og har vært veldig fornøyd med å være en del av deres nettverk. Nå er tiden inne for å stå på egne ben. Gud så gøy det skal bli!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *