MORGENRUTINER

ANNONSE

 Jeg fikk tilbud om å teste ut pulveret fra Oslo Skin Lab for en god stund tilbake. Helt siden den gang har pulveret vært en del av min morgenrutine. Det smaker ingenting, og jeg blander det inn i enten juice eller smoothies, men det kan også fint drikkes i et glass med vann eller røres inn i yoghurten.

Som jeg har skrevet tidligere (her og her) så har jeg merket at huden føles mer mettet, og ikke skriker etter fukt slik den vanligvis gjør. At kollagen nivået synker etter fylte 30år føler jeg at jeg har merket i det siste, og søvnløse netter og hektiske dager er med på å fremprovosere dette. Jeg er veldig for å bygge opp huden innvendig, og føler ofte at dette gir større og tydeligere resultater enn produkter som jobber på spesifikke områder (selv om det selvfølgelig også er viktig å gi huden det den trenger utenpå).

Jeg har fått ekstremt mange positive tilbakemeldinger fra venninner, og også fra mamma som har begynt å ta kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab. Jeg ble spurt av en venninne om dette var noe jeg skrev om kun for de jeg måtte skrive om det. Ett par uker senere fikk jeg en melding av henne dere hun skrev; Herregud, det pulveret virker faktisk!

Så nei, dette er ikke noe jeg skriver om kun fordi jeg har fått teste det. Jeg skriver om det fordi det funker!

Jeg har fått lov til å gi dere en hyggelig rabatt. Pulveret finner du HER.

1 kommentar

  1. Jeg bruker noe som heter Marine Matrix som også er et norsk kollagenpulver. det går ikke bare på huden, men også på negler , hår, muskler og ledd. Helt fantastisk. får også cellulitter og strekkmerker etter fødsel til å bli betydelig bedre. det har vært på markedet lenge og funker. Ikke reklamert for på blogger og kjendiser, men fortjener å komme fram i lyset.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *