TWISTED LITTLE STAR

Mailboksen min stod ikke stille da Bertine Zetlitz stilte i denne genseren på God Morgen Norge forrige onsdag. Den var først og fremst strikket opp som en julegave til henne, da hun elsker petrol/sjøgrønt og  liker striper. Jeg ble nødt til å låne den tilbake for å ta bilder, og her kommer endelig oppskriften.

Etter spørsmål både på mail, instagram og blogg ble jeg nødt til å hive meg rundt for å lage oppskrift på denne. Dale garn er alltid behjelpelig og har korrekturlest og sjekket at alt skal stemme.

Har nå strikket den opp i lys rosa og hvite striper, med sølv på “bling” stripene, og også i lys blått og hvitt, med sølv i “bling” stripene. Begge to ble superfine, og her er det bare å være kreativ.

Bertine har selv døpt genseren Twisted little star! Er det ikke et fint navn?

Bloggen min er flyttet til Dailystory.no sine sider, og vi jobber med en direktelink. Du finner den HER.

//jeg har merket innlegget som annonse kun for å være på den sikre siden. Oppskriften er gratis, og jeg tjener ingenting på denne. Jeg synes det er hyggelig å dele og inspirere. Jeg har derimot et samarbeid med Dale Garn på Line Langmo Påfugl-garnet, som er brukt i den ene stripen på genseren.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *